75 річчя Перемоги

Дорогою ціною заплатив український народ за участь у війні 1939-1945 років. Не зітреться з пам’яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його Перемога над нацизмом. Всі ми в неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини. Віддаємо данину глибокої поваги ветеранам Другої світової війни.

2020-й – рік 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Ті далекі події мали трагічні наслідки для кожної людини, всього людства. Подвиг ветеранів війни – еталон мужності та патріотизму. Хоч скільки б минуло часу, ми пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю.

Кожного року напередодні Дня пам’яті та примирення і  Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в училищі проходить цикл заходів, з метою вшанування ветеранів війни – працівників училища, та дітей війни покликана збудити в учнів почуття вдячності ветеранам війни, гордості за подвиг свого народу. Не став виключенням і цей рік, хоча в країні карантин. Ми згадуємо минулі святкові заходи та безумовно після закінчення карантину проведемо заплановані заходи, віддамо пошану ветеранам, згадаємо подвиги наших прадідів. Пам’ять не вмирає

Ми пам’ятаємо тих, хто віддав життя за наше сьогодення і майбутнє! 
Дякуємо нашим ветеранам!

Заходи присвячені Дню памяті та примирення та Дню Перемоги 2019

Святкування Дня Перемоги 2018

Червоні маки – символ памяті та пролитої крові 2018

Пропонуємо вашій увазі віртуальну виставку  «Війна на сторінках книг» (з фонду Знам’янської міської бібліотеки). Матеріали розкривають історичну правду про трагічні дні війни, змальовують образи учасників воєнних дій. Основна мета віртуальної виставки – показати відвідувачам, якою великою ціною нашому народу дісталася Перемога і ще раз нагадати, що цей всесвітньо-історичний подвиг не згасне у віках, він назавжди залишиться у вдячній пам`яті людства.