Король серед перших страв

4 березня 2019 року викладач спецтехнологій з професії «кухар;кондитер» Тимченко Н.М. провела відкритий урок на тему: «ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ПРИГОТУВАННЯ БОРЩІВ», під час якого учні розглянули історію короля серед перших страв – борщу, розв’язували кросворд, відгадували назву страви за вказаною сировиною, описували алгоритм приготування борщу «Українського», а підсумовуючи роботу на уроці, за допомогою методики «Кубик Блума» вигадували назву страви, пропонували нові компоненти звичних страв, пояснювали чому саме цю сировину додавали до страви. Учні групи об’єдналися у три команди. На уроці були присутні: заступник директора з навчально-виробничої роботи, методист училища, голова методичної комісії «кухарів», та майстри  виробничого навчання. Урок отримав схвальні відгуки колег.