Відкритий урок виробничого навчання на тему: “Приготування напівфабрикатів з котлетної маси птиці: ” з групою К-2-1/2 в онлайн форматі

12 квітня 2023 року майстер виробничого навчання першої категорії Фадєєва Яніна Борисівна провела відкритий урок виробничого навчання за темою:

«Механічна кулінарна обробка птиці. Приготування напівфабрикатів з котлетної маси птиці: котлета «Дніпрянка», котлета фірмова «по ново-баварські», крокети фірмові»

зі здобувачами освіти І курсу, що навчаються в групі К-2-1/2 за професією “Кухар; кондитер”.

Майстер вміло продемонструвала основні прийоми виготовлення напівфабрикатів з м’яса птиці, еталон-зразки, основні моменти дотримання правил техніки безпеки та критерії оцінювання. Для актуалізації раніше отриманих знань учнів провела  вправи “Успіх” та “Перший мільйон”, що  були створені на інноваційних платформах Jamboard  та  Learning Apps.

Урок пройшов на високому методичному рівні та отримав схвальні відгуки колег.