Учні другого курсу, що навчаються за професією «кухар;кондитер» разом з викладачем спецтехнологій кухарів Овсієнко І.С. та майстром виробничого навчання Тимченко Н.М. відвідали свято з нагоди Хрещення Господнього 19 січня 2018 року – відвідали фестиваль «Зимова феєрія» на базі спортивно-оздоровчого комплексу «АРКАДА», де змогли повчитися у іменитих шеф-кухарів України, побачили презентації новорічних столів з найсмачнішими стравами та гарячими напоями у виконанні учнів Харківського торгово-економічного коледжу, відвідали презентацію кондитерських виробів у вигляді пряничних будиночків та майстер-класи з приготування різдвяних страв української кухні. Неповторний колорит створювали колядники, а всі учасники феєрії були одягненні в українські костюми. Учні училища отримали незабутні враження та взяли участь у зимових розвагах, змаганнях, конкурсах.