Державна кваліфікаційна атестація з професії “Кухар; кондитер”

26 грудня 2019 року відбувся останній зимовий випуск 2019 року. Державну кваліфікаційну атестацію з професії «КУХАР; КОНДИТЕР» складали учні групи К-8-15/16. Вони готували, презентували та подавали власноруч приготовані кулінарні та кондитерські вироби та здавали звіти з проходження виробничої практики на підприємствах.

Члени державної кваліфікаційної комісії побажали випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в ліцеї, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у майбутній професійній діяльності! Наснаги, оптимізму та невичерпної енергії! Безпечного вам плавання у невідомих водах, під назвою життя!