Відкритий урок виробничого навчання з професії “Кухар;кондитер”

23 лютого 2023 р. майстер виробничого навчання Світлична Ірина Валеріївна провела відкритий урок виробничого навчання в групі 2-го курсу за професією “Кухар; кондитер” на тему: “Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього: розтягаї”. Під час вступного інструктажу майстер в/н застосовувала інноваційні технології дистанційного навчання, такі як Google Jamboard, Scrinity та ін., з метою формування в здобувачів освіти професійних компетентностей,  демонструвала правильні прийоми роботи.

Учні закріпили практично-теоретичні знання з теми та удосконалили вміння при приготуванні дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього економного використання сировини та електроенергії, дотримання норм санітарії та гігієни, вимог охорони праці та пожежної безпеки. Завдання були підібрані на розвиток екологічної грамотності та здорового способу життя. Педагог протягом уроку підтримувала в учнів ціннісне ставлення до обраної професії та прагнення до високих результатів праці за допомогою вправ “Секрети кухаря”, “Алгоритм” та “Виробнича ситуація”. Акцент було зроблено на вимоги до якості виробів та правила подачі.

Урок пройшов на високому рівні та отримав схвальні відгуки колег.