У рамках предметного тижня “Кухарів” відбувся відкритий урок професійного спрямування, присвячений приготуванню холодних супів. Учні дізналися багато нового про користь та особливості приготування цих страв та ознайомилися з історією холодних супів, їх видами та особливостями приготування.
Здобувачі освіти групи К-4-3/4 продемонстрували високий рівень знань з теоретичної підготовки з інтегрованих предметів з темою уроку.
Враження від уроку:
Урок пройшов у дружній та творчій атмосфері. Учні проявили інтерес до теми та активно виконували завдання запропоновані викладачем.
Висновок:
Відкритий урок “Приготування холодних супів” став чудовою можливістю для учнів поглибити свої знання з кулінарії, а також вивчили вимоги до приготування холодних супів.