Відкритий урок: “Приготування холодних супів”

У рамках предметного тижня “Кухарів” відбувся  відкритий урок професійного спрямування, присвячений приготуванню холодних супів. Учні  дізналися багато нового про користь та особливості приготування цих страв та ознайомилися з історією холодних супів, їх видами та особливостями приготування.

Здобувачі освіти групи К-4-3/4 продемонстрували високий рівень знань з теоретичної підготовки з інтегрованих предметів з темою уроку.

Враження від уроку:

Урок пройшов у дружній та творчій атмосфері. Учні проявили  інтерес до теми та активно виконували завдання запропоновані викладачем.

Висновок:

Відкритий урок “Приготування холодних супів” став чудовою можливістю для учнів поглибити свої знання з кулінарії, а також вивчили вимоги до приготування холодних супів.

Categories: Новини