У рамках предметного тижня методичної комісії педагогічних працівників з професій “Кухар; кондитер; Перукар; манікюрник” майстер в/н першої категорії Яніна ФАДЄЄВА разом зі здобувачами освіти групи К-3-1/2 провела відкритий урок виробничого навчання на тему: “Приготування млинцевого тіста та виробів з нього”. Учні мали чудову можливість не лише ознайомитися з теоретичними основами, але й закріпити свої знання на практиці.
Під керівництвом досвідченого майстра виробничого навчання учні опанували секрети приготування ідеального млинцевого тіста, дізналися про різні види млинців та навчилися готувати смачні начинки.
Під час уроку учні:
- Ознайомилися з технологією приготування млинцевого тіста.
- Навчилися розпізнавати якісні інгредієнти.
- Опанували техніку випікання тонких та рум’яних млинців.
- Приготували різноманітні начинки: солодкі (з варенням, згущеним молоком, фруктами) та солоні (з м’ясом, грибами, сиром).
- Навчилися формувати різноманітні вироби з млинців: налисники, млинцеві торти, трубочки та інші.
Урок пройшов у теплій та дружній атмосфері. Учні із задоволенням ділилися своїми кулінарними талантами та допомагали один одному.
Ми пишаємося нашими учнями та їхніми досягненнями!
Цей урок став не лише корисним, але й дуже смачним досвідом для наших учнів. Ми впевнені, що отримані знання та навички стануть їм у пригоді в майбутньому.